1
AdmiralBet ABA Liga

POJAČANJE ZA BUDUĆNOST: Da li će i dalje svi želeti Podgoričane u plej-ofu?

Objavljeno: 20.02.15 u 14:16

Nekadašnji krilni centar Crvene zvezde Boris Savović novo je pojačanje Budućnosti iz Podgorice, čime je ionako kvalitetan tim dodatno ojačan.

Boris Savović novi je igrač Budućnosti iz Podgorice čime je Budućnost po mnogima istakla najozbiljniju kandidaturu za osvajanje ABA lige. Savović je povratnik u redove šampiona Crne Gore, posle sezone 2009/2010 kada je nosio plavo-beli dres. Zatim je Savović dve godine nosio dres Hemofarma, pa je kratko igrao u Galatasaraju odakle je prešao u Crvenu zvezdu.

Iz tog perioda ga najviše pamte ljubitelji košarke na ovim prostorima i dobro je poznato da važi za jednog od boljih skakača. Zatim je Savović prešao u Bajern iz Minhena kod Svetislava Pešića gde ipak nije imao previše uspeha.

Njegovi kvaliteti dobro su poznati svim klubovima koji pretenduju na plej-of. Mnogi su ‘pikirali’ baš Budućnost za protivnika u eventualnom polufinalu koje će odlučivati o plasmanu u Evroligu, ali će posle ovog dolaska mnogi razmisliti o toj ‘kalkulaciji’.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. Moje misljenje da su Macvan, Luka I Bilan bolji igraci od borisa, ali svakako dobro je imati u rotaciji ovakvog igraca

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter