0
Košarka

SELO MOJE LEPŠE OD PARIZA: Evo zbog čega je Nurkić propustio Ol-star vikend!

Objavljeno: 17.02.15 u 17:36

Košarkaš Denver Nagetsa u svojoj ‘ruki’ sezoni beleži sjajne partije, što mu je obezbedilo mesto na Ol-star vikendu u meču ‘Zvezda u usponu’. Mnogi igrači su otkazivali svoje učešće zbog povreda, međutim, potpuno neočekivano Jusuf Nurkić je svoj nastup propustio iz potpuno drugog razloga – nedostajao mu je zavičaj i rodno selo Živinice.

Umesto da uđe u istoriju kao prvi čovek sa prostora Bosne i Hercegovine koji je nastupao na najvećem NBA spektaklu, Jusuf Nurkić je odabrao da poseti porodicu u rodnim Živinicama, rekao je za bosanski ‘Avaz sport’. Pošto je u najjačoj ligi na svetu u toku desetodnevna pauza, on je morao od kluba da traži dozvolu da napusti američki kontinent i poseti zavičaj. Klub mu je, naravno, izašao u susret.

– Vidite i sami, sve je kako treba i što je najbitnije, igram. Želim što više da napredujem, ali shvatam da je teška prva godina. Iskreno, još se navikavam na NBA ligu. Druga sezona će mi biti mnogo lakša. Srećan sam što sam već u prvoj sezoni dokazao da mogu igrati u NBA“, rekao je korpulentni centar Denvera Jusuf Nurkić.

Nurkić u svojoj prvoj sezoni u NBA beleži sedam poena i 6,3 skokova po meču, uz procenat šuta 44,5%.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter