0
Košarka

NBA: Zapad bolji od Istoka, Vestbruk MVP

Objavljeno: 16.02.15 u 08:31

U nastavku takmičenja u NBA ligi na repertoaru je bio samo jedan meč. I to egzibicioni.U najvažnijoj sporednoj utakmici u NBA ligi, duelu „svih zvezda“ sa Istočne i Zapadne konferencije, više sreće i znanja pokazali su momci sa zapadne obale pošto su slavili rezultatom 163:158.

Zapad je do trijumfa predvodio Rasel Vestbruk koji je meč završio sa 41 poenom i 5 skokova uz šut iz igre 16-28. Sjajni plejmejker Oklahome Siti Tander u prvom poluvremenu je upisao čak 27 poena na taj način oborivši Ol-star rekord po broju poena za jedno poluvreme.

Masovna produkcija poena viđena je i od bivšeg saigrača Vestbruka, a sada zvezde Hjustona, Džejmsa Hardena, koji je upisao 29 poena uz po 8 asistencija i 8 skokova, dok je Lamarkus Oldridž ubacio 18 poena.

Na drugoj strani blistao je Lebron Džejms sa 30 poena i 7 asistencija, a pratio ga je Kajl Korver sa 21 poenom sa klupe. Bek Atlante Hoks šutirao je iz igre 7-13, a svih 7 šuteva pogodio je van linie 7,24 i to iz 12 pokušaja.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter