2
AdmiralBet ABA Liga

PAO I LEVSKI: Crno-beli produžili pobednički niz, Kuzeloglu najavio velika dela (VIDEO)

Objavljeno: 09.02.15 u 19:39

 

 

 

U 21. kolu ABA lige košarkaši Partizana savladali su Levski iz Sofije sa 94:66 (22:22, 24:17, 22:19, 26:8) i tako ostvarili osmu pobedu u nizu.

Navijači Partizana još jednom su ispunili Halu Pionir i pokazali da neće odustati od podrške klubu u teškim trenucima. Na početku utakmice ‘Grobari’ su pozdravili goste iz Bugarske i tako na najbolji način odgovorili na napade i nerede u prvoj utakmici ova dva rivala.

Levski je nešto bolje otvorio meč i serijom trojki je imao blagu prednost od šest poena, ali već od druge deonice crno-beli su preuzeli vođstvo. Sjajna kombinacija Milosavljevića i Milutinova, sjajno zakucavanje Daloa i trojka Murića o tablu podizali su atmosferu u Pioniru.

U drugom poluvremenu još više su se razigrali domaći igrači, prednost je rasla, pa je šansu dobio i mladi Janis Kuzeloglu. Grku koji igra na pozicijama tri i četiri ovo je bila prva utakmica u dresu Partizana i već je najavio velika dela. Prodorom i trojkom iz ćoška razgalio je publiku, a prava je šteta što nije uspeo da zakuca kada su svi već videli potez u stilu Jana Veselog, još jednog ljubimca crno-belih navijača.

Bez većih problema utakmica je privedena kraju i Partizan je upisao osmu pobedu za redom, odnosno, ukupno 14. Najefikasniji je bio bek gostiju Filip Videnov sa 25 poena, dok su kod domaćih poeni bili ravnopravno raspodeljeni. Najistaknutiji su bili Vanja Marinković sa 13 i Saša Pavlović i Nikola Milutinov sa po 12 poena.

Partizan sada ima skor 14-7 i u narednom kolu će gostovati Ciboni u Zagrebu, dok je Levski poslednji sa samo jednom pobedom i narednog vikenda će dočekati Metalac iz Valjeva.

PARTIZAN – LEVSKI 94:66 (22:22, 24:17, 22:19, 26:8)

Hala: Pionir;
Gledalaca: 6.000;
Sudije: Dožai (Slovenija), Milojević (Makedonija) i Bencur (Mađarska);

PARTIZAN: Pavlović 12, Tepić 6, Kuzeloglu, Murić 15, Marinković 13, Dalo 6, Milutinov 12, Milosavljević 4, Mačvan 8, Andrić 9, Milutinović, Bezbradica 4.

LEVSKI: Karamfilov 3, Angelov 13, Videnov 25, Simeonov 6, Hant 5, Ivanov 14, Uandi, Nikolov, Minčev, Đuroski.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

  1. Кузелоглу је дао 5 кошева за два минута…тројка и улаз…плашим се за комшије из предграђа да он не буде тај тас на ваги…мали је „неиживљен“…

    0
    0
    Odgovori
  2. Na kraju teksta vam piše da Kuzeloglu nije postigao nijedan poen, a u tekstu pominjete da je dao trojku, kao što se vidi i na video snimku.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter