0
Evroliga

EL TOP 16 FAZA: Bertans sa Kućom pregazio Armani, Efes savladao Olimpijakos (VIDEO)

Objavljeno: 29.01.15 u 23:21

Laboral Kuća je pregazila Armani sa 102:83 u grupi E, a košarkaši Anadolu Efesa pobedili su Olimpijakos 84:70 u petom kolu Top 16 faze Evrolige, u grupi F i tako grčkom timu naneli prvi poraz u ovoj fazi takmičenja.

Nekadašnji Partizanov igrač Davis Bertans odigrao je briljantan meč. Već posle šest minuta igre imao 16 poena i to bez promašaja iz igre. Letonac je bio najefikasniji u pobedničkom timu sa 19 pogodaka i to 2 od 2 za dva, 4 od 5 za tri, 3 od 3 sa linije slobodnih bacanja. partio ga je Majk Džejms koji je postigao tri poena manje.

S druge strane, u timu Armanija istakli su se Samardo Semjuels sa 18 poena i osam skokova i Linas Klejza sa 14 poena i 8 skokova. Kući je ovo druga pobeda u Top 16 fazi, Milanezi imaju samo jednu pobedu.

Turski tim, koji sa klupe vodi srpski stručnjak Duda Ivković, ostvario je treću pobedu predvođen Nenadom Krstićem koji je zabeležio poena 13, uz četiri skoka. Drejper je postigao poen više, a Lazme je upisao 12 poena.

U grčkom timu najeikasniji je bio Hanter sa 12 poena, dok su po jedan manje zabeležili Mancaris i Lafajet.


U sledećem kolu Laboral će igrati u Istanbulu sa Fenerbahčeom, a Milano na svom terenu sa Efesom, odnosno laboral Kuća gostuje Fenerbahčeu, a Milano dočekuje Efes.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter