13
Evroliga

NIJE MOGLO DA PROĐE BEZ PROBLEMA: Neodgovorni navijač već napravio skandal u Areni

Objavljeno: 16.01.15 u 20:50

Svega dvadesetak minuta pre početka utakmice između Crvene zvezde i Galatasaraja tokom razgibavanja igrača desio se nepotreban incident.

Naime, neodgovorni gledalac je ka košarkašima turskog tima bacio svinjsku nogu, koja je brzo uklonjena sa terena, a navijači su od strane zvaničnog spikera zamoljeni da ne ubacuju predmete u teren.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

13 Komentara

  1. Znate vi zasto je on bacio svinjsku nogu, bagro balkanska nevaspitana. U sve morate mijesati vjeru i politiku. Strpao bih mu ja tu nogu u guzicu pa da vidim kako mu se dopada prase!

    0
    0
    Odgovori
  2. sto se mene tice ljudi igraju kosarku to je nesto sto oni vole a to sto neko misli da je baja pa ubacuje svasta u teren e to je retardirano….

    0
    0
    Odgovori
  3. Baciti svinjsku nogu i ubiti necije dete velika je razlika…Meni je ovo humor 🙂 (svinjsku glavu je teze uneti) mozda koji repitj :p

    0
    0
    Odgovori
  4. hahaha i kako je to moglo da prođe pored obezbeđenja to mene interesuje.koji debili i primitivci pa nije ni čudo što nemožemo dobiti a licence kad imaš debilčine od navijača.čast poštenim

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter