7
Košarka

NE ŠTEDI NA BAKŠIŠU: Pekmen ‘gađao’ Sandru Afriku sa ogromnom količinom evra

Objavljeno: 15.01.15 u 11:26

Nekadašnji košarkaš Partizana i sadašnja zvezda Minesote Timbervulvs, Nikola Peković, čovek je koji ima „laku ruku“ kada je reč o ostavljanju bakšiša.

Da je to tako potvrdila je popularna pevačica, Sandra Afrika, koja je otkrila da joj je upravo crnogorski reprezentativac ostavio najveći bakšiš u karijeri i to u iznosu od neverovantih 30.000 evra.

Populani „Pekmen“ je deo svog letnjeg odmora proveo na primorju, gde je i počastio pevačicu, iako se pre toga nikada nisu ni upoznali.
– Najveći bakšiš sam dobila od Pekovića i to 30 hiljada evra. Bila sam na bini, a on je poslao konobara koji mi je na tacni doneo novac. Oduševila sam se kada sam shvatila koliki je iznos u pitanju, o tome većina pevača može samo da sanja – poručila je atraktivna Sandra.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

7 Komentara

  1. ovo je verovatno prica kako bi se ubedila poreska uprava odakle joj pare,a da li vi mislite da svaka budala ide sa toliko kesa u dzepu,pa to vredja inteligenciju citalaca,da li neko uopste zna koliko je to novcanica,cak i kada se radi o apoenu od 5oo evra,nemojte pisati gluposti,a secam se da je neko napisao da je pekmen,cuj pekmen,ma budalina koji pekmen,dao 500.000 evra za separe u nekoj diskoteci,pa znam da ima budala ali tolikih majka jos nije rodila.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter