5
Evroliga

VUČIĆ: Ataman će ući u Srbiju po molbi KK Crvena zvezda

Objavljeno: 13.01.15 u 18:20

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić potvrdio je da će trener Galatasaraj Ergin Ataman prisustvovati utakmici sa Crvenom zvezdom u petak.

– Gospodin Ataman će ući u našu zemlju po molbi košarkaškog kluba Crvena zvezda. Oni imaju dogovor sa svojim navijačima da to prihvate – rekao je Vučić novinarima u Vladi.

Vučić je dodao da je Turska „učinila sve što je mogla“ i uhvatila ubicu navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića u Istanbulu, a da je sada na Srbiji da garantuje bezbednost prilikom naredne utakmice.

Ivković je ubijen u neredima ispred hale uoči novembarskog duela dva tima. Ataman je odmah posle meča nazvao pristalice crveno-belih „teroristima“, nakon čega je Vučić rekao da trener više neće moći da uđe u Srbiju.

Podsećamo, u subotu VK Partizan igra sa Galatasarem odloženi meč prvog kola Lige šampiona, ali bez prisustva publike, po preporuci MUP-a.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

5 Komentara

  1. Ja sam Zvezdas,ali je ovo ispiranje mozga,stvarno mi je muka i od covica i od vucica.Sad ceo svet treba da bude imresioniran covicevim humanizmom.Pitacu te podle utakmice koju ako ne pobedimo,nema sansi da prodje bez incidenata..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter