1
Evrokup

IZ DRUGOG UGLA: Navijač Budućnosti nije udario jednog već dvojicu igrača Banvita (VIDEO)

Objavljeno: 09.01.15 u 23:54

U sredu na meču 1. kola druge faze Evrokupa između Budućnosti i Banvita desio se veliki incident pošto je jedan navijač domaćeg tima utrčao u teren i tom prilikom napao goste.

U prvi mah se učinilo da je „padobranac“ udario samo Samija Mehiju koji je čekao da bude izvedeno slobodno bacanje, jer se samo to videlo na snimku sa glavne kamere, ali procureo je snimak i sa druge na kojem se vidi da je navijač Budućnosti pre toga udario i igrača sa brojem 13 Kita Simonsa nakon čega je usledio pravi haos pa je on završio sa potresom mozga jer su ga američki košarkaši isprebijali.

Mehija i Erl Roulend su noć proveli u stanici policije i bili su primorani da plate novčanu kaznz zbog nasilničkog ponašanja.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. Ma ove momke teba nagraditi ova dva igraca Banvita a ne kazniti, da smo i mi isperjali onog bandita Bogdanova bili bi na velikom takmicenju…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter