0
Evrokup

‘BOKSER’ IZ MORAČE: A šta da je imao oružje? Samo sam štitio saigrače (VIDEO)

Objavljeno: 08.01.15 u 14:07

Košarkaš Banvita Erl Roulend izvnio se zbog incidenta na utakmici Evrokupa protiv Budućnosti u Podgorici i dodao da je samo štitio saigrače.

Roulend je nokautirao navijača koji je u finišu meča utrčao na parket dvorane ‘Morača’ i napao gostujućeg igrača Samija Mehiju.

– Pre nego što je došao do Mehije navijač je napao našeg kapitena Kita Simonsa, koji već ima problema sa leđima. Čovek uđe u teren i napadne dvojicu mojih saigrača, a mi treba da sedimo mirno. Mogao je da ima oružje i ozbiljno nas povredi. Izvinjavam se zbog tog incidenta, ali ne i moje reakcije na potez navijača – napisao je između ostalog Roulend na društvenim mrežama.

On je dodao da većina dvorana ne ispunjava minimalne uslove kada je u pitanju bezbendost igrača.

– Ovaj incident je upropastio igru, a može da se spreči, potrebno je samo adekvatno obezbednjenje. Verujem da bi i moji saigrači reagovali isto i sprečili da se nešto dogodi da su bili u prilici – poručio je Roulend.


hotsport.rs/tanjug

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter