0
Evroliga

ERTEL HVALI SRBE: Teo je najbolji, a Duda je košarkaški maestro!

Objavljeno: 06.01.15 u 17:55

Francuski plejmejker koji je nedavno prešao u Anadolu Efes kod Dušana Ivkovića izneo je svoje impresije košarkaškom magazinu ‘Eurobasket’ o srpskom stručnjaku, ali i Milošu Teodosiću.

Tomas Ertel je prethodne tri godine proveo u Laboral kući i za to vreme je dosta napredovao, zahvaljujući Serđu Skariolu, kao i Dušku Ivanoviću koji su ga treniralu u tom periodu. Ove zime je prešao u Anadolu Efes i radiće sa Dušanom Ivkovićem koji ga je impresionirao svojim košarkaškim znanjem.

– Za ovo kratko vreme u Istanbulu mogao sam da vidim koliki je košarkaški maestro Dušan Ivković. Poseduje veliko iskustvo – istakao je Ertel.

Francuz se osvrnuo i na grupu u TOP 16 fazi Evrolige u kojoj nastupa Efes. Nema sumnje ko će mu biti najteži protivnik na poziciji koju pokriva.

Miloš Teodosić je najbolji plejmejker u našoj grupu – nema sumnje Tomas Ertel.

U prvom kolu TOP 16 faze Efes je gostovao Laboral kući, ekipi čiji je dres Ertel nosio pre dolaska u Efes. Turski tim je na kraju slavio sa 72:67, a Francuz na tom meču nije prijatno dočekan od strane španske publike.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter