0
Košarka

NADMUDRIVANJE: Žocov Fener nije imao rešenje za Dudin Efes

Objavljeno: 29.12.14 u 12:22

Trener Fenerbahčea Željko Obradović nije mogao da objasni ubedljiv poraz od najvećeg rivala Anadolu Efesa u 13. kolu turske lige. Fener je ubedljivo poražen na gostovanju 85:67.

Efes je meč prelomio već u prvih pet minuta igre.

– Veoma smo loše počeli, neverovatno je da su poveli 16:0 u prvih pet minuta. Nismo bili u igri, teško je objasniti razlog. Jednostavno, nismo imali rešenje… Pokušali smo da se vratimo, dobro odigrali drugu četvrtinu, ali smo u trećoj ponovili greške iz prve – rekao je Obradović.

Ove dve ekipe sada dele prvo mesto u turskom šampionatu sa po deset pobeda i tri poraza. Pobeda domaćina je bila savim zaslužena, priznaje Obradović.

– Oni su svaku dobru odbranu pretvarali u koš. Bez motivacije i koncentracije, šut je beskoristan. Nismo bili na nivou Efesa – zaključio je Obradović.

Najbolji po u Feneru, uz Jana Veselog, bio je Nemanja Bjelica koji je imao po 16 poena.

– Očajno smo počeli utakmicu, malo smo se vratili u drugom poluvremenu, ali je Efes bio sjajno pripremljen. Napravili smo previše grešaka, to je donelo i ovakav rezultat – rekao je Bjelica.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter