0
AdmiralBet ABA Liga

ABA: Mega lagano savladala Levski

Objavljeno: 28.12.14 u 20:35

Da je Levski očigledno zalutao u ABA ligu dokazuje i ubedljiva pobeda Mega Leksa u meču 15. kola od 89:68 (24:15, 20:22, 26:15, 19:16) čime nikako ne želimo da umanjimo uspeh našeg tima koji je ovim trijumfom ponovo postao jedan od kandidata za poziciju broj četiri koja vodi u plej-of.

Ekipa Dejana Milojevića je već u prvoj deonici stekla osetnu prednost koju je sačuvala do poluvremena, a onda je u trećoj deonici i više nego duplirala . Poslednjih 10 minutu bili su klasično odrađivanje posla za domaći tim.

U večerašnjem meču u Sremskoj Mitrovici blistao je Nemanja Krstić sa 20 poena, Andrija Bojić je imao 15 uz osam skokova, Jokić 14 i 10 uhvaćenih lopti, Marelja je dodao 12, a Zagorac po 10. Kod gostiju koji su u Srbiju došli sa svega devet igrača najbolji je bio Ivanov sa 20 poena, a Simeonov je postigao 18.

Mega sada ima skor od sedam pobeda i osam poraza, koliko i Zadar odnosno samo jedan trijumf manje od Olimpije, Partizana i Cibone koji su na deobi četvrtog mesta. Levski je ubedljivo poslednji sa samo jednom pobedom i to baš protiv Mege u prvom delu takmičenja.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter