1
Košarka

NBA BOŽIĆ: ‘Šorka’ na najveći hrišćanski praznik (VIDEO)

Objavljeno: 25.12.14 u 20:55

U prvom meču „boksing deja“ Vašington je u Medisonu savladao Njujork 102:91, a meč je obeležila tuča Vola i Kvinsija Asija.

Pobednik meča se znao još pre početka utakmice, ali ko će izaći kao pobednik iz „boks duela“ Vol Kvinsi Asi nije bilo poznato. I čini se da bi deblji kraj izvukao plejmeker Vašingtona, ali su ostali igrači na vreme reagovali i razdvojili dvojicu košarkaša. Nervozniji i agresivniji bio je Kvinsi, koji se posle sukobio i sa publikom, te je pre vremena u četvrtoj četvrtini morao da napusti igru.

Kada je košarka u pitanju tu nije bilo neizvesnosti. Vašington je slavio ubedljiv trijumf ne spuštajući se ispod deset koševa prednosti. Vol je bio nerešiva enigma za Nikse i sa 24 poena bio je najefikasniji u svom timu. Paretio ga je Bil sa 17 koševa, dok je Hempfriz ubacio 14 poena. Sa druge strane briljirao je ko drugi no Karmelo Entoni koji je ubacio 34 poena. Kalderon se zaustavio na 16, ali je to bilo nedovoljno za egal meč sa timom iz glavnog grada.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter