0
Košarka

NBA BOŽIĆ: Oklahoma očitala lekciju šampionima

Objavljeno: 25.12.14 u 23:32

U velikom derbiju Zapada, Oklahoma je u gostima savladala San Antonio 114:106 lišena pomoći prve zvezde Durenta.

Ali kad njega nema, tu je Vestbruk. Sjajni plejmeker Tandera uništio je odbranu čete Grega Popovića i pokazao da je njegov tim u sjajnoj formi. Meč je obeležio veliki broj preokreta, mada kada je to bilo najvažnije Oklahoma se odlepila, pa u jednom momentu vodila i sa više od deset poena razlike. Ipak, minut pre kraja meča Sparsi su imali šansu da se vrate u meč, pošto je Grin šutirao tri bacanja pri rezultatu 106:100 za Tandere, dva je pogodio, treće je promašio, uhvatio loptu, ali je njegov šut za tri poena bio neprecizan i Oklahoma je slavila 114:106.

Vestbruk je utakmicu završio sa 34 poena, dok je fantastični rolu imao i Ibaka sa 21 poenom uz šut za tri 3-4. Adams je ubacio 16 koševa, Morov 15, dok se Džons zaustavio na 14 poena. Sa druge strane rezervista Boner je postigao 17 poena, Dankan se zaustavio na 15 od čega je deset dao u prvoj četvrtini. Podbacili su Parker i Đinobili sa deset, odnosno 11 poena.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter