19
Evroliga

NAPAD NA 1/4 FINALE EL: U Zvezdu stiže ‘još bolje pojačanje od Slotera’!?

Objavljeno: 23.12.14 u 17:01

KK Crvena zvezda ne gubi vreme. Pred start TOP 16 faze Evrolige u redove crveno-belih moglo bi da stigne pojačanje iz španske Valensije.

Kako prenosi Blic, Markus Sloter je izgleda otpao, ali je Dejan Radonjić već pronašao adekvatno rešenje, a u pitanju je član Valensije Bojan Dubljević, sa kojim bi Zvezda mogla da se bori za jedno od prva četiri mesta koja vode u narednu fazu takmičenja.

Dubljević je ove sezone beležio 15,9 poena i 4 skoka po meču u Evroligi, čime je i najkorisniji igrač španske ekipe, a u prilog crveno-belima ide i to što je Valensija već ispala iz Evrolige.

Ipak, jedini problem za čelnike Crvene zvezde mogla bi da bude činjenica da je Dubljević ugovorm vezan do 2016. godine.

Da li je Crnogorac pravo rešenje za tim Dejana Radonjića?

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

19 Komentara

  1. Vi koji ovde komentarisete bezveze, cisto da biste nesto rekli… Za vasu Informaciju dobija se veliki novac kad se prolazi dalje, kao i u Ligi Sampiona/Evrope u Fudbalu… Zvezda ima dovoljno novca za Dubljevica nije to problem, a i on zeli da nastavi da igra u Evroligi, iako Spanska Liga nije smesna… ali jedini problem bi verovatno bila klauzula.. Videcemo sta se Deki da smisli 😉

    0
    0
    Odgovori
    • apsolutna glupost. pobeda u evroligi vredi 7000€ i to je to od uleba. jedino ako ti misliš na nagrade iz Beograda, koje su ove sezone verovatno povećane u odnosu na prošlu, koje Partizan nije ni video.

      0
      0
      Odgovori
  2. Ma dajte prica o njegovom dolasku je krenula kada smo krenuli da mu pisemo na lajni na tviteru da dođe kod nas a on je favorizovao tvitove.. Niceg konkretnog nije bilo

    0
    0
    Odgovori
  3. Fantastican suter,fantastican igrac, bio bi veliko pojacanje! Primanja u Valensiji su mu bila 760,000 evra , sto je zaista velika suma za Zvezdu ali Covic i uprava znaju sa cime raspolazu.. Bojane cekamo te pa da napadnemo krov Evrope!

    0
    0
    Odgovori
  4. Ajde bre ne lazite ovaj narod, znate li kolika je plata Dubljevica? Pa kao i Marjanovica i Vilijamsa i Dzenkinsa zajedno. Ja kao Zvezdas bih volio da dodje, ali ne moze, i molim vas da ne pisete lazi.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter