4
Evroliga

KAKO ĆE GA DOČEKATI DELIJE? Nelson konačno debitovao za PAO, igraće protiv svoje Zvezde

Objavljeno: 20.12.14 u 13:21

Demarkus Nelson je zbog povrede i operacije noge propustio prethodni deo sezone, a u petak uveče debitovao je za Panatinaikos, pa je sve izvesnije da će igrati protiv bivšeg kluba u Beogradu.


Nelson je dve godine proveo u Crvenoj zvezdi i u tom periodu je postao prvi stranac koji je bio kapiten kluba sa Malog Kalemegdana. Igre u crveno-belim dresu su ga preporučile slavnom grčkom timu, ali su ga povreda, a zatim i operacija noge su sprečili da od početka sezone zaigra, pa je Amerikanac tek sinoć odigrao prvi meč u dresu atinskih ‘Zelenih’.

On je u rezultatski nevažnom porazu od Barselone 80:67 na parketu proveo 21 minut i upisao četiri poena, tri skoka i pet asistencija, uz indeks korisnosti 10.

Panatinaikos i Barselona će se ponovo sastati u grupi E TOP 16 faze, u kojoj će igrati i Crvena Zvezda.

Demarkus Nelson ponovo će zaigrati pred Delijama koje će sigurno na lep način dočekati bivšeg kapitena. PAO i Crvena zvezda sastaju se u sedmom, odnosno 14. kolu, prvi meč je u Atini, a u poslednjem kolu Grci dolaze u Beograd.

hotsport.rs 

0
0

4 Komentara

  1. Kako ce ga delije docekati? Pa onako kako je zasluzio i kako dolikuje, velikim ovacijama i skandiranjem. Vilijams mozda jeste najbolji ali je Nelson moj omiljeni stranac koji je igrao u Zvezdi. Majstor. Dobrodosao kuci legendo!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter