0
Košarka

TUGA U MOSKVI: Mladi igrač CSKA preminuo na treningu!

Objavljeno: 15.12.14 u 14:40

Košarkaš drugog tima CSKA Ruslan Gagloev preminuo je tokom današnjeg treninga moskovske ekipe.

Na zvaničnom sajtu CSKA iz Moskve objavljeno je da je mladi Rus preminuo tokom jutarnjeg treninga. Na samom početku igrači su se istezali i počeli su rad sa loptom, ali je Gagloev u jednom trenutku izgubio svest i pao na parket.

Medicinski tim je odmah pokušao da reanimacijom vrati svest nesrećnom igraču, ali je posle sat vremena mogao samo da konstatuje smrt.

-Ovo je veliki šok za sve nas, teško je naći prave reči u ovom trenutku. Bio je izuzetno vredan i dobar momak. Nikome nije jasno kako se ovo dogodilo, svi momci su bili na lekarskim pregledima na početku sezone. Gagloev je bio i član kadetske reprezentacije i ni tamo ništa nije ukazivalo da može ovako nešto da se desi – rekao je trener drugog tima CSKA Andrej Maltcev.

CSKA se pripremao za utakmicu sa drugim timom Zenita. Ruslan Gagloev je odrastao u Osetiji, a košarkom je ozbiljnije počeo da se bavi dolaskom u Moskvu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter