4
Košarka

HARISOVI RODITELJI: Obožavao je Partizan. Novac ga nije zanimao, hteo je u crno-belom dresu da završi karijeru

Objavljeno: 14.12.14 u 19:00

Ni 14 godina posle tragične smrti Harisa Brkića niko ne zna pravi razlog ubistva na parkingu ‘Pionira’. Ubica nije pronađen, a Harisovi roditelji Radmila i Ismet godinama muče muku i postavljaju sebi pitanja bez odgovora…

– Zašto?! Želim samo da pitam čoveka koji je oduzeo život mom sinu – zašto je to uradio?! Više me ne zanima ni da li će biti kažnjen, samo hoću da znam zašto je pucao u mog Harisa. Njega više nema i ništa ne može da mi ga vrati, ali muž i ja ne gubimo nadu da će ubica biti uhvaćen – rekla je Harisova majka Radmila za ‘Alo’.

Emociji i sećanje ne bledi, majka nikada ne može da zaboravi sina.

Haris je bio dobar momak. Svi su ga poštovali, niko nije imao nijednu ružnu reč za njega. Nije voleo svađe, niti je ulazio u konflikte. Bio je primeran mladić. Živeo je za košarku. To je njegova najveća ljubav. Nije ni izlazio po kafićima, najviše vremena je provodio kod kuće sa devojkom. Obožavao je Partizan. Nije hteo ni da čuje za inostranstvo, novac ga nije zanimao. Želeo je da u crno-belom dresu završi karijeru.
Otac Ismet prati sve košarkaške utakmice Partizana. Gleda prenose, jer već 14 godina ne ide u ‘Pionir’.

– Od Harisove smrti nisam bio u hali, ne bih preživeo da prođem pored mesta gde je neko mom sinu oduzeo život. To bi me dokrajčilo- zaključuje Ismet Brkić.

U ponedeljak, 15. decembra u 11 časova na Centralnom groblju, odaće se godišnji pomen tragično preminulom košarkašu Partizana.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

4 Komentara

  1. Uvek sam se pitao šta je to što opredeli ljude da navijaju i vole neki klub. Posmatrao sam ljude u svojoj okolini, za koje nisam znao za koga navijaju. Daleko najveći broj ljudi koje sam poštovao i uvažavao, zbog toga kakvi zapravo jesu, su bili Partizanovci. Retko bih pogrešio u proceni. I shvatio sam da je u pitanju karakter neke ličnosti. Oni drugi su navijali za ostale klubove, najčešće za jedan drugi. Ne mogu objasniti šta to izdvaja Partizan i Partizanovce od ostalih. Rekao bih da je u pitanju iskrena ljubav, osećaj za pravdu i pre svega poštenje. Slava velikom igraču i Partizanovcu!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter