6
Košarka

FOTO:STARSPORT

PRELOMIO: Kapiten Krstić se vraća i igra na Evropskom prvenstvu

Objavljeno: 13.12.14 u 11:22

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije koja je nedavno osvojila srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu u Španiji, Nenad Krstić, promenio je odluku i vratiće u dres naciionalnog tima.

Naime, Krstić je najpre na Tviteru objavio da nije, zbog povrede, odlučio da stavi tačku na svoju karijeru. Potom, prema saznanjima Blica, on je doneo odluku i da se vrati u dres „Orlova“ na predstojećem EP.

Iako je centar sa NBA stažom iz Seltiksa, Tandera i Netsa, po završetku SP u Španiji poručio da je kazao konačnu reč u dresu nacionalnog tima, on se, ipak, predomislio.

Krstić je trenutno igrač Efesa ali je nedavno zaradio prelom ruke zbog kojeg je van parketa. Prema pisanju Blica, čiji se autor poziva na ovaj „tvit“, Krstić će se staviti na raspolaganje treneru Aleksandru Đorđeviću.

EP će se odigrati 2015. godine u Francuskoj, Nemačkoj, Hrvatskoj i Letoniji.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

6 Komentara

  1. Samo jos fali da Bobi ne bude pozvan zbog njega a kako stvari stoje tako ce i biti… Hvala ti Krle na svemu ali mislim da je vreme za penziju.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter