0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

JOŠ JEDNA POHVALA U NIZU: ‘Zvezdina odbrana je najbolja u Evropi!’

Objavljeno: 13.12.14 u 15:57

Bek Olimpijakosa Kostas Slukas rekao je posle meča između Olimpijakosa i Crvene zvezde da je odbrana beogradskih crveno-belih u ovom trenutku najbolja u Evroligi.

Malo je falilo Crvenoj zvezdi da ostvari istorijsku pobedu u Atini nad Olimpijakosom, čiji su navijači napravili fenomenalnu atmosferu i dobrodošlicu za bratski klub. Trener beogradskih crveno-belih Dejan Radonjić poznat je po izuzetno čvrstoj odbrani koju igraju ekipe koje on predvodi, a da je tako i u Crvenoj zvezdi govore hvalospevi iz Atine.

– Znali smo da ćemo igrati protiv čvrstog tima i ekipe koja teško gubi. Odigrali smo sjajno u ključnim momentima i ostvarili još jednu pobedu. Mi smo bili malo nervozni, ali mislim da Zvezda igra najbolju odbranu u Evropi – istakao je Kostas Slukas.

Bek Olimpijakosa je zadovoljan izdanjem kluba iz Pireja u ovogodišnjoj Evroligi:

– Važno je da smo završili prvu fazu na prvom mestu. To je bio naš cilj, kao i da se borimo za svaki posed. Nismo odustali ni od jedne lopte – rekao je Slukas.

Kolo pre kraja regularne faze Evrolige Olimpijakos suvereno drži prvo mesto na tabeli grupe D sa skorom 8-1, a Crvena zvezda ima 5-4 i u poslednjem kolu u praznom Pioniru će se boriti sa Laboral kućom za drugu poziciju.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter