3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

TELEKOM: Ne želimo smenu Vujoševića!

Objavljeno: 11.12.14 u 13:35

Generalni direktor Telekoma Predrag Ćulibrk u izjavi za Novosti istakao je da ta firma ne želi da se bavi kadrovskim pitanjima u Partizanu, te da je izjava Duška Vujoševića da neko želi da ga smeni potpuno neistinita.

– Moram da kažem da mi čak nismo hteli ni da reagujemo na takve izjave. Zaista se radi o potpunoj zameni teza. Nas u Telekomu apsolutno ne zanimaju bilo kakva kadrovska rešenja u klubovima, niti ko su treneri, niti ko su predsednici klubova. Moram da priznam da je svima u Telekomu ovo teško palo, pogotovo što je Partizan godinama nosio naše ime (Partizan MTS), a sa druge strane je KK Partizan klub kome je Telekom do sada dao najviše novca. Radi se o milionima evra i sigurno da deo uspeha KK Partizan u protekloj deceniji pripada bar malo i nama. A pritom mi ne tražimo bilo kakvu zahvalnost, iako smo je možda i zaslužili, ali složićete se da najmanje što bi bilo moralno jeste da se ne govori protiv nas. Bar kada je KK Partizan u pitanju. I da bude potpuno jasno, KK Partizan ima svog generalnog sponzora čije ime nosi, a trenutni generalni sponzor KK Zvezda je Telekom. I u jednoj i u drugoj kompaniji država ima svoj udeo i sigurno da se oko toga vodilo računa što potvrđuje i činjenica da su sponzorski ugovori na podjednakim nivoima – istakao je Predrag Ćulibrk.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

  1. I sta sa ovim saopstenjem, mislite da vam sad verujemo. Ne dirajte nas u Partizan i cika Dula. Sve prolazi samo ljubav prema kubu jaca iz dana u dan.

    0
    0
    Odgovori
  2. Kada se udruži masa Grobara i promeni operatera, Telekom će morati direktora… Naći nekog ko je sposoban da nadomesti gubitke, koji će svakako nastati…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter