0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

RADONJIĆ: Pokušaćemo da iznenadimo Olimpijakos

Objavljeno: 10.12.14 u 17:07

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da će predstojeća utakmica sa Olimpijakosom biti prilika da se njegovi košarkaši školuju i napreduju. ’Crveno-beli’ gostuju u Pireju u petak od 20.45 u okviru devetog kola Evrolige, a plasman u Top16 fazu EL obezbedili su pre nedelju dana.

– Obezbedili smo plasman u Top16 fazu i utakmica u Pireju će za nas biti velika nagrada, da u punoj dvorani iskoristimo tu našu poziciju i kroz takav meč da se školujemo i napredujemo – rekao je Radonjić.

– Sportska motivacija je prisutna, svesni smo protiv koga igramo, ali pokušaćemo da iznenadimo – dodao je Radonjić.

Radonjić je istakao da ne treba mnogo da se priča o kvalitetu Olimpijakosa

– Prvi susret sa Olimpijakosom pokazao je svu snagu i kvalitet tog tima. Tada su možda odigrali i najbolji meč ove sezone. Zna se kakvi su pojedinci tu i šta su uradili u svojim karijerama – naglasio je Radonjić.

Protiv Olimpijakosa je neizvestan nastup Branka Lazića i Marka Tejića.

– Radi se analiza i znaćemo uskoro o kakvim se problemima sa povredama radi, ali ne treba to posebno da se potencira. Nadam se da se radi o propratnim elementima s obzirom na to kolika je potrošnja igrača –  rekao je Radonjić, a prenosi Beta.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter