35
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Facebook

SVI KAO JEDAN SLUŠAJU DULETA: Grobari uništavaju MTS kartice! (FOTO)

Objavljeno: 09.12.14 u 12:50

Duško Vujošević je na poslednjoj konferenciji za medije pozvao navijače Partizana da promene mobilnog operatera, a Grobari su taj savet verno poslušali i počeli masovno uništavanje Telekomovih mobilnih kartica.
Vujošević je optužio Telekom da svojim sponzorstvom ucenjuje Partizan kako bi crno-beli promenili trenera.

Stoga je na poslednjoj konferenciji za novinare posle utakmice sa Mega Leksom objavio da im Mobilna Telefonija Srbije više neće biti partner. Takođe je pozvao navijače Partizana da promene provajdera, što je rezultiralo masovnim uništavanjem mobilnih kartica Telekom Srbije.

– Telekom nam više nije sponzor. Uslov je da se promeni trener Partizana, pa da se ostane. Pošto su korisnici usluga Telekoma i naši navijači neka posmatraju šta se dešava i čekaju reakciju, a ako ostane pri tom stavu neka nađu drugog provajdera – rekao je Vujošević u nedelju uveče.

Duško Vujošević vodi ratove na nekoliko strana, a u ovom očigledno ima čvrstu podršku navijača. Da li je ovo rešenje problema?

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

1
0

35 Komentara

    • Могуће, али се не пита ништа ! Зна се ко одлучује о свему у овој јадној Србији !

      0
      0
      Odgovori
  1. I jos nesto, da dodje Telenor ili Vip jako tesko. Mozda ako im dozvoli drzava tj Aleksandar Vucic. U ovoj drzavi se sve on pita i ovde ne moze bez znanja drzave da se finansira neki klub, a pogotovo drzavni klubovi Partizan i C.Zvezda. Pa vidite i sami zadnjih godina da politicari dovode sponzore u ta dva kluba i odlucuju ko ce kome biti sponzor i koliko ce se dati. Ovo je jednostavno BANANA drzava.

    0
    0
    Odgovori
  2. Prosta je cinjenica i to zna pa i dosta ljudi. Glavni covek u Telekomu je Andrej Vucic, brat premijera Aleksandra. Covek koji je upucen u Telekom je to pricao i kaze da se bez Andreja nista u Telekomu ne radi. On za sve odlucuje, ko ce uci, ko ce izaci, ko ce dobiti posao, ko nece itd. Za sve se pita i za sve se zove. Je l znate da Covic uopste nije glavni u zvezdi vec upravo Andrej iz senke koji je i zavrsio ove ogromne pare za KK Crvena Zvezda. Samo im je telekom dao 2, 3 miliona ( zamislite Telekom gde je za sve on glavni). Sta mislite, onaj Vilijams igra za male pare? Onaj ne igra za manje od 400-500 hiljada, takodje za male pare ne igra ni Marjanovic, onaj drugi amer, Blazic. Ovaj tim Zvezde prima mnogooo para, a recite mi odakle? Nemoj sada ‘I partizan je dobijao’, jeste ali ne ovoliko i to je dobio zbog REZULTATA! Veseli doveden ko klinac, nepoznat, Maric takodje i mnogi drugi dovedeni kao NEPOZNATI igraci koji ne zahtevaju velike finansije. Pa kapiten nas francuz kada otisao oprostio 6 meseci plate tj oko 700.000e, pa vama te pare dvojica uzmu za mesec ipo dana! I pustite mi komentar, nadam se da i vas ne proveravaju i zelim da ljudi vide ko vuce konce u Telekomu i Zvezdi a to je Andrej Vucic, zato i trazi da Vujosevic ode, tj trazi Telekom, a to je ON! Pozdrav za sve ljubitelje SPORTA pre svega.

    0
    0
    Odgovori
    • Kakvih 700 000 sestomesecna plata Lovernja, imas najmanje nulu viska!! On je za sezonu do tad primio 2 plate, a od ostalih x koje mu se duguju je oprostio pola odnosno oko 25 000€, sto ce reci da mu mesecna plata nije veca od 10-ak 000€ bila!!!

      0
      0
      Odgovori
  3. ha ha ha pa ovi idioti stvarno misle da ih ima milion a njih ima max 50000 ,pola ih je IMBECILA HA HA HA HA HA ,nemojte menjati provajdera,sigupnije je da razbijete TELEFONE ,MOZE i onaj fiksni u KUCI ili kako FRANJEVCI vele DOMA!

    0
    0
    Odgovori
    • A koji si onda ti idiot i imbecil ako verujes da je nas samo 50 000 i to imbecila i idiota, kad se zna da je Grobara 40% Srbije, a vas pantera ni tih 50000 nema, ali jeste idioti i imbecili kad vam je COVIC legenda i prodali ste svoje zvezdastvo za pare!!! A ako smo mi Franjevci (koje veze ima Franja sa KK jadnice) vi ste siptarcine, ipak je vas osnivac Slobodan PENEZIC (opaaa, Hrvatsko) proterao 470 000 SRBA sa Kosmeta, a u njihove kuce uselio 400 000 siptara, pobio jos 30 000 SRBA posle rata kao cetnike, zajedno sa cica Drazom, i poslao na Goli otok 100 000 SRBA, gde 1 600 osta zakopano, onda neka smo…

      0
      0
      Odgovori
  4. Na košarkaškom terenu su oni čiji rad, posvećenost i želja vode do trofeja…

    Na tribinama su oni čiji glas, dlanovi i ljubav su više od igre…

    Zajedno, mi smo jedan tim!

    Stranica je posvećena Klubu prijatelja crno-belih na kojoj se nalazi jedinstvena lista svih članova.

    0
    0
    Odgovori
  5. ja sam davno presao na 069. a ovi iz mtsa neka i oni osete kada milion navijaca prestane da koristi njihove usluge. pa neka sponzorisu nekog drugog, zasto bi sponzorisali drzavnog prvaka? gde bre to ima na svetu..pa svi se u svetu lome da budu sponzori najboljem u drzavi..nista ne razumem…

    0
    0
    Odgovori
  6. Naravno da slusamo Duleta,shvatite to..
    I znamo da vam je krivo zbog toga ali ce tako biti ZAUVEK !!!
    Ako Dule kaze u Rat,onda u Rat ..
    Jedna Porodica,Jedan Klub,Jedan tim,Jedna dusa,isto razmisljanje-PORODICA !!!

    0
    0
    Odgovori
  7. Bravo, unistili ste kartice koje ste izvukli iz neke fioke, nikad kredit na nju niste uplatili, svakako kad ste kupili tu karticu ste dali pare MT:S tako da ono, nemojte te fore ispadate jadni

    0
    0
    Odgovori
  8. Bravo podanici, sta kaze Dule to uradite, ako mislite da ce vam to nesto pomoci ili privuci sponzora varate se, bolje pomozite klubu umesto sto unistavate kartice mangupi

    0
    0
    Odgovori
  9. Nego šta i treba da se uništavaju kartice, oni nas uništavaju, a mi bi trebali da im aplaudiramo, nadam se da će jedna od mobilnih telefonija ovo prepoznati i javno ponuditi sponzorski ugovor Partizanu, ako se ne boje i nisu ucijenjeni, ako smo složni ovu akciju ćemo istjerati do kraja, za bolje našeg Partizana, nema predaje, samo uništavajte….

    0
    0
    Odgovori
  10. e jeste da telekom ni za kurac nije ali Dule brate, pretera ga sad, pa sta ti mislis da smo mi mentalno zaostali a ti srpski diktator pa da te pratimo u svemu, a ekipa ispala iz medjunarodnih takmicenja, na sredini u domacem, pa jebi se ti malo!!!

    0
    0
    Odgovori
  11. Odlična prilika da nam Telenor postane sponzor. Ako imalo budu imali sluha to ce im biti veća reklama nego da se oglašavaju 24 sata dnevno na svim tv stanicama zajedno.

    0
    0
    Odgovori
    • I posle im djavo kriv kad nece niko da ih sponzorise… Pa sta je ocekivao, tim koji je u sredini tabele (izgubio od svih sa kojima se bori za 4. mesto u ABA, a dobio samo pacere), plus bruka u Evrokupu… U svakom drugom klubu bi trener vec bio zamenjen!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter