Bez obzira da li će se Galatasaraj plasirati u Top 16 fazu Evrolige ili ne čini se da Zoran Erceg više neće biti član kluba iz Istanbula pošto je postavio praktično nerešiv uslov upravi.

Naime, srpski internacionalac je od čelnika kluba zatražio da mu budu isplaćena sva zaostala dugovanja ili će u suprotnom zatražiti raskid ugovora na štetu Galatasaraja. Kako je gotovo izvesno da “žuto-crveni” neće moći da skupe toliki novac izvenos je da će trenutno jedna od boljih “četvorki” u Evropi krenuti u potreagu za novim klubom.


Ranije se spominjalo da je za njega zainteresovan madridski Real, ali “kraljevski klub” bi najpre morao da otpusti nekog od svojih skupo plaćnih košarkaša (najverovatnije Slotera).

Neki od navijača Crvene zvezde dali su sebi na maštu pa se čak pojavila informacija da bi Erceg mogao da dođe u klub sa Malog Kalemegdana mada je u nju teško poverovati ako se zna kolika je plata srpskog internacionalca i da je budžet crveno-belih prilično smanjen u odnosu na prethodnu sezonu zbog čega nisu produženi sa nekim od igrača koji su bili u timu prethodne sezone.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.