21
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

VUJOŠEVIĆ PORUČIO NAVIJAČIMA: Umešala se ‘treća strana’, pratite šta se dešava i menjajte provajdera

Objavljeno: 07.12.14 u 22:19

Na konferenciji za medije posle utakmice Partizan – Mega Leks trener domaće ekipe Duško Vujošević između ostalog objasnio je zbog čega je žestoko reagovao na odluke sudija optuživši „treću stranu“ da je umešala prste.

– Vrlo važna pobeda za nas, a  sami smo sebe doveli u takvu situaciju da prilično zavisimo od ovog meča pa su na tu važnost računali i naši protivnici kao i treći koji su zainteresovani jer postoje naznake da će Partizan da bude opasnost ako stigne u plej-of. Možda neki hoće na vreme da se obezbede, kazao je trener crno-belih.

Nije bilo potrebe da mu novinari postavljaju pitanja pošto je Vujošević praktično u jednom dahu otvarao nove teme, prva u nizu je bilo dovođenje plejmejkera.

– Igrači od nas traže bankarske garancije, kao ovaj što je otišao u Žalgiris. Mi nemamo para i menadžeri to znaju, konkretno ovaj je isti onaj preko kojeg su u Partizan stigli Gist i Dru Gordon.

Naravno nije moglo da prođe bez spominjanja najvećeg rivala, ali i odnosa države prema jednima i drugima.

– Sviđa mi se kako Zvezda igra. uspeh koji je napravila napravili smo i mi prošle godine, ali je kod nas to imalo za posledicu da nam se tim raspao, a pored toga ovaj koji stvaramo nemamo novca da zadržimo. Hvala kompaniji NIS i Rusima koji nas sponzorišu, ali taj novac ide na servisiranje dugova i kamata. Telekom nam nije sponzor, oni nas uslovljavaju da promenimo trenera pa da nastavljaju da ispunjavaju obaveze. Imam poruku i za navijače Partizana da prate šta se dešava i ako se ništa ne promeni pronađu drugog provajdera.

Nastavio je u istom ritmu…

– Ja nisam primio platu od 2013. godine, a ni igrači ne dobijaju novac. U novinama se piše da je Partizan jači od Zvezde. Kako se u ovoj zemlji ponašaju prema nama? Mi smo godinama dostojno predstavljali Beograd i Srbiju. Zamislite da na kraju sezone Zvezda ostane bez sedam igrača i da oni koji igraju ne dobijaju plate. Postoji neki animozitet prema meni. Govori se da je Partizanu nešto uskraćeno jer ja pričam protiv nekog, aja sam samo pričao o postupcima…

Vujošević nije želeo detaljnije da objašnjava isključenje, ali je rekao:

– Moje pravo je da ne komentarišem zbog kazne. Za nas je svaka utakmica kvalifikaciona pa se počinje sa obezbeđivanjem naših konkurenata, nije mogao da izdrži Vujošević.

Navijače Partizana je uplašio detalj kada je pao Milan Mačvan nakon čega je jedva otišao do klupe, ali povratak u igru ih je ohrabrio. Trener Vujošević je potvrdio da nije ništa ozbiljno i da će centar verovatno preskočiti samo jedan trening.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

21 Komentara

  1. Sručnjaku koji ne navija za Partizan

    1. Rođače obrati pažnju na pravopis
    2. Šta je to toliko veliko učinio za srpsku? Koliko je reprezentativaca prošlo kroz Partizan, a koliko kroz ostale klubove? Kada su prošli grupu EL ovako lagano kao Zvezda ove godine?
    3. Ne bih da branim Čovića, ima on svojih mana, ali govoriti javno bez dokaza da je krao pare na Kosovu je kleveta. Protiv njega nije pokrenut nikakav sudski postupak povodom toga i ništa još uvek nije dokazano.

    0
    0
    Odgovori
  2. Alo, ti strucnjak sto satro ne navijas za Partizan, ja sam iz Republike Srpske iz Banjaluke, pitaj tog Danilovica i Vujosevica gde su pare iz budzeta Republike Srpske Partizan-Igokea i obrnuto mister Dodik i Tadic…. da ne odugovlacim, mogu da pisem dva dana!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Dosla maca na vratanca grobari. Kada ste kupovali NBA igrace i sve sto je iole vredelo sa ovih prostora i sire niste kukali. Otimali ste koga ste hteli iz Zvezde i dok smo mi propadali i vapili za spas vi ste pravili vase uspehe. Zvezda je zavrsavala sezone sa 7 igraca a neke utakmice sa 4.Vama je to bilo smesno jel ?? E sada se malo napregnite i izdrzite,deset godina ce brzo proleteti. I ne boli mnogo ako verujete u svoj klub i predsednika JSD-a. Ako do tada od vas ista i ostane kao kluba i nazovi navijaca.

    0
    0
    Odgovori
  4. Ne navijam za partizan,ali čestitam partizanu za sve što je uradio za srpsku košarku u zadnjih 15 godina.Kad će konačno da zazivi pravna drzava,dali je moguće da pojedinci odlučuju ko i koliko će da bude uspešan.Gospodo iz zvezde,šta ste to vi pozitivno uradili da bi se ponosili,dali je najveći uspeh zvezde što je dala ime i grb Čoviću istom onom koji je optuzen za kradju para naše dece sa kosova,zašto to ne osudite ,pa vi ste najveći srbi na planeti.GDE NESTADE DUG ZVEZDE OD 16 MILIONA,ZAŠTO NE UGASITE FK KOJI DUGIJE PREKO 50 MILIONA,I TO SVE UVREME DOK NAM SE GASE KLUBOVI KOJI SU STVARALI IGRAČE.DALI JE NAJVEĆE OBELEZJE MOJE SRBIJE DRES ZVEZDE DA BI GA POKLANJAO PREMIJER.STVARAJTE VELIKI KLUB NEMOJTE VIŠE DA ZIVITE KAO PARAZITI OD DRZAVNIH(NARODNIH) PARA I DRUGIMA DELITE LEKCIJE.E ZBOG VAS TAKVIH MI OBIČNI NAVIJAČI TREĆIH KLUBOVA SVE VIŠE PODRZAVAMO VUJOŠEVIĆA KOJI BAR IZA SEBE IMA REZULTATE A VI SAMO AFERE I PLJAČKU.NEMOJTE VI KOJI STE PRODALČI IME I GRB ČOVIĆU DA PRIČATE O MORALU.

    0
    0
    Odgovori
  5. ne vidim sta ima ko da vam pomaze, kad su se zvezda i hemofarm raspadali nisu kukali kao vi,a niko im nije ni pomagao. Sad kada ste vi u istoj situaciji kukate kako vam drzava ne pomaze, e pa gospodo da niste trosili vise nego sto imate ne biste dosli u ovakvu situaciju, doslo je vreme da se plate dugovi, tako to ide. Ne kukajte nego se snalazite kao i ostali

    0
    0
    Odgovori
  6. Mi smo osvajali titule uglavnom pod sponzorskim imenima PRIVATNIH firmi ICN, Igokea, Zepter, Mobtel a samo zadnje 2 po MTS, i evo sad opet privatnici, NIS, iako sno DRZAVNI I NAJVECI KLUB!!! A vi niste osvojili skoro nista kad ste imali drzavni projekat ISKLjUCIVO od drzavnih para (Evropska zvezda 2003/04/05/06), i kako mozes da uopste pravis takva poredjenja i lazes bre da smo osvajali titule jer ste vi bili pred gasenjem (sa duplo vecim budzetima od naseg)!!!???
    A sad Duletu, i nama naravno, smeta sto jedan mali beznacajni PRIVATNI klub dobija x puta vise drzavnih para, NASIH para, nego sto je Partizan ikad, a i zvezda, pre nego sto se ugasila, ne znam otkud ti to da je stala na noge!? I opet za 4 godine ogromnih ulaganja, sad vec i 7 milki € po sezoni, niste jos NISTA bitno uradili, kup Srbije otet, ni domaca titula neosvojen, ni ABA, igrate RL zbog poklonjenog ucesca, smesno panteri!!!

    0
    0
    Odgovori
  7. Neznam sta vise hoce ovaj Dukljanin seljacina.Dok su zadnjih 10 godina uzimali titule a zvezda bila pred gasenjem nista mu nije smetalo,a sad kad je zvezda stala na noge sve mu smeta.Stvarno je jadno i bedno citati komentare vujosevica posle svake izgubljene utakmice sve na isti kalup,bruka i sramota za srpski sport i kosarku.

    0
    0
    Odgovori
  8. GROBARI IDITE NA SAJIT KK PARTIZAN. UDJITE NA STRANICU KLUB PRIJATELJ. ZAPISITE BROJ ZIRO RACUNA. I PRAVAC DO NAJLIZE BANKE ILI POSTE UPLATITE KOLIKO KO MOZE DA POMOGNEMO NASEM PARTIZANU. NEKI TRAZE DA SALJU PORUKE ZA POMOC. NETREBA JU NAM PORUKE DA BI POMOGLI. MENE NIJE SRAMOTA DA ME LJUDI VIDE SA UPLATNIZOM ZA KK PARTIZAN. KOGA JE SRAMOTA TAJ NIJE PRAVI NAVIJAC PARTIZANA. NEMOJTE DA SEDIMO I CEKAMO PLEJA AJDE DA POMOGNEMO DA TAJ PLEJ STO PRE DODJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
    Odgovori
  9. Pa malo telekoma, da tu umješa prste i Vučić i da onda tek dovede do propasti jedan takav klub kakav je Partizan… Kako ga je Šešelj nazvao „medijski manipulator“ sjajno manipuliše narodom, ali je jedna pokvarena ličnost, i tako gura svoje špijune da rasturaju i ono dobrih imena što ima u ovom sportu, pa tako izgleda da on nema nikakve veze sa tim. Smiješno je zaista šta se dešava… Kako gospodin, koga ovog puta pozdravljam, dole fino objasni „Džaba vam novci, moji sinovci“. Izdrži Partizane.

    0
    0
    Odgovori
  10. Opet teorija zavjere,ps ako neki sponzor trazi odlazak nekoga to je onda zbog lose reklame,zalosno je da je klub talac jednog covjeka!!!!Klubovi su vjecni svi ostali prolaznici.Gospodin Vujosevic se ponasa krajnje primitivno i nekulturno tskve treba dozivotno izbacit iz sporta

    0
    0
    Odgovori
  11. …on je lood a gani?
    …a normalno bi bilo da je vodafon recimo trazio smenu Fergusona kao uslov za sponzorstvo, jer VODJA navija za Celzi?
    …ja cu promeniti provajdera tj. Telekom, ne samo sto volim Partizan vec sto mi smeta nepravda

    0
    0
    Odgovori
    • AHAHAHA jel moguće da ste ostavili ovakav komentar? ! Vi poredite jednog ser Fergusona sa D. Vujoševićem, gospodina sa ovim primitivcem, pa to je ko porediti dupe i oko. A nepravde Duška Vujoševića kreću sa finansijskom krizom u KK Partizan, bolje se zapitajte gde su pare od prodaje tih silnih igrača, tv prava, sponzorstva i ostalo pogotovo ako niko platu ne dobija,nestale same od sebe.

      0
      0
      Odgovori
  12. Dr. Dusko objasnjava, dzaba vam novci moji sinovci. Sam protiv Covica, Vucic = Drzava , protiv svih njiih sam i opet se mesa treca strana, Telekom mrtvi. I ja sam za to da se promeni provajder, nisu jedini i ne mogu da ucenjuju PARTIZAN. Opet bih zavrsio tradicionalno. Dzaba vam novci, moji sinovci.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter