0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

RADONJIĆ SVESTAN TEŽINE ZADATKA: Valensija igra raznovrsno i bori se za TOP 16 EL

Objavljeno: 03.12.14 u 16:48

Strateg Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da crveno-bele očekuje izuzetno težak meč protiv Valensije, jer španski klub posebno dobro igra na domaćem terenu. Lider ABA lige gostuje u Valensiji u osmom kolu Evrolige, a eventualnom pobedom bi jednom nogom bio u Top 16 fazi.

– Valensija se nalazi u grupi ekipa koje se bore za Top 16 fazu i nisu bez šanse da se nađu u drugom krugu. U prethodnim mečevima su pokazala veliku želju da dođu do cilja, pobedili su Galatasaraj i nagovestili bolju formu – rekao je Radonjić

Zvezda se nalazi na drugom mestu grupe D sa skorom od četiri trijumfa i tri poraza, dok je Valensija poslednja sa dve pobede i pet poraza.

– Moramo da budemo dovoljno koncentrisani, prikažemo snagu, znanje i izdržljivost protiv raznovrsne igre Valensije. Oni znaju da koriste prednost domaćeg terena. Na njihovu čvrstinu moramo da odgovorimo istom merom, biće to 40 minuta teške borbe. Nadam se da ćemo biti dovoljno dobri da izdržimo celu utakmicu – rekao je Radonjić.

On je dodao da Stefan Jović neće igrati protiv Valensije, iako će putovati sa ekipom u Španiju.

– Nije spreman da igra u ovom trenutku i ne želimo da rizikujemo. Videcemo da li će biti spreman za meč protiv Metalca. Ostali su spremni i zdravi – poručio je Radonjić.

Utakmica Valensija – Crvena zvezda igra se u petak od 21 sat.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter