0
Evrokup

Foto: STARSPORT

EVROKUP: Partizan bez šansi za drugu fazu, Hapoel slavio sa +19

Objavljeno: 03.12.14 u 19:46

Košarkaši Partizana su u hali Pionir, na povratku kapitena Dragana Milosavljevića i Saše Pavlovića, u osmom kolu grupe E Evrokupa poraženi i time su njihove šanse za dalju fazu takmičenja izgubljene. Crno beli su izgubili sa 64:83 (14:15, 23:20, 16:27, 11:21).

Najbolji igrač crno-belih bio je Milan Mačvan sa 26 poena, Andrić je postigao 18, Marinković 8. Prema očekivanju, Milosavljević i Pavlović nisu pružili veći doprinos, nihove prave partije se tek očekuju.. Treba naglasiti i da su crno-beli igrali bez Eda Murića. Gosti su imali mnogo više raspoloženjih igrača Kičen je dao 15 poena, Džons 16, Rajt 14, a odličan u nastavku bio je Mensa Bonsu.

Partizan su poraza koštale izgubljene lopte – čak 17. Igra crno-belih se raspala u drugom poluvremenu, iako su posle prvog vodili sa 37:35.

Partizan je u poslednju deonicu ušao sa ‘-9’ i vodio je bitku za pobedu, koja bi mu ostavile šanse da se nađe u narednoj fazi Evrokupa. Deonicu je početo trojkom Mihajla Andrića, ali onda je usledio prazan hod crno-belih košarkaša. za to vreme je Hapoel otišao na dvocifrenu prednost. Na pet minuta pre kraja Milutinović je iznudio ličnu grešku i novi napad, ali je Tepić izgubio loptu. Mensa Bonsu zakucava sa druge strane za +12.

Crno-beli su bili bolji u skoku, ali su imali mnogoviše izgubljenih lopti, 15 na tri i po minuta pre kraja. Mensa Bonsu ponovo pogađa, a 16 poena viška posle koša Kičena je najveća prednost na meču. Partizan je izgubio još dve lopte, a trojka Izreaelaca za seriju 9:0 ugasila je nade Partizana da mogu do pobede.

Seriju je prekinuo Luka Bogdanović, a Mensa Bonsu jew još jednom zakucao, uz faul Gagića. 20 razlike bilo je za Hapoel na 1.20 pre kraja.  Osmom trojkom za tim Duška Vujoševića Vanja Marinković je smanjio rezultat…

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter