0
Košarka

FOTO: STAR SPORT

SALE SE NE BI SLOŽIO SA TRENEROM ŠANDONGA: Raduljica nije timski igrač i lenj je!

Objavljeno: 30.11.14 u 16:05

Srpski reprezentativac i miljenik nacije Miroslav Raduljica nalazi se pod budnim okom trenera svog tima, Gonga Ćaobina, koji je nezadovoljan njegovim ponašanjem.

Podsetimo, Raduljica je u Kinu stigao ove jeseni. Za Šandong prosečno beleži 15,3 poena uz 7,5 skokova za oko 25,5 minuta po meču.

– Trudimo se maksimalno da mu olakšamo situaciju, ali je problem njegov stav. Čini se da nije sposoban za timski rad, ne igra odbranu, osećam da je lenj. Sviđa mi se njegova igra pod koševima, ali neke stvari mora da promeni – rekao je Ćaobin, a prenosi B92.

Pred meč sa Sičuanom dva tima su organizovala zajedničku akciju u promovisanju sportskog duha, ali Raduljica nije želeo da učestvuje u tome, prenose mediji.

Izgleda da stručanjak kineskog kluba ne shavata Raduljicu baš najbolje… Na Mundobasketu smo videli da su Teo, Krle, Radulja, Bogdan i ostali pravi tim, a na tome je potencirao i selektor Aleksandar Đorđević…

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter