0
AdmiralBet ABA Liga

PROBLEMI: Centar Partizana raskida ugovor s timom

Objavljeno: 28.11.14 u 10:14

Košarkaši Partizana u nastavak sezone igraće bez usluga talentovanog centra, Đoke Šalića, koji je samoincijativno zatražio raskid ugovora sa crno-belima.

Prema rečima sportskog direktora Partizana, Dragana Todorića, ovaj 19-godišnji igrač nije imao vremena i strpljenja da sačeka svojih pet minuta:

– Njegov menadžer se javio dan pred put i rekao da je Šalić nezadovoljan statusom i da bi hteo da ode negde gde će igrati više nego u Partizanu. Imali smo dugoročne planove za njega, govoreno mu je da mora da ima strpljenja, da radi i da svakim minutom na terenu zaradi nove minute. Očigledno je da je on mislio drugačije. To je njegovo mišljenje, a u Partizanu se nikada nisu zadržavali igrači koji nisu zadovoljni. Rekli smo mu da može da ide i da mu nećemo praviti probleme – istakao je Todorić, prenosi Sportski žurnal.

Istaknuti funkcioner crno-belih nije previše razočaran ovakvom odlukom mladog igrača:

– Nema tu šta da se bude razočaran, tako je kako je. Uzeli smo ga kao mladog i perspektivnog igrača, bio nam je cilj da za godinu-dve pravim radom, zalaganjem i ponašanjem postane startni centar. Očigledno da nije imao vremena ni strpljenja da sačeka svojih pet minuta – podvukao je Todorić.

FOTO: KK Partizan
FOTO: KK Partizan

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našemTviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter