0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ABA: Mega osvojila bodove u Novom Mestu

Objavljeno: 22.11.14 u 20:10

Košarkaši Mega Vizure zabeležili su peti trijumf u ovogodišnjem izdanju Jadranske lige pošto su u meču 9. kola na gostovanju u Novom Mestu savladali domaću Krku sa 80:72 (23:20, 22:23, 15:16, 20:13).

U veoma izjednačenom meču izabranici Dejana Milojevića su pitanje pobednika rešili tek u poslednjoj deonici kada su došli do osetnije prednosti koju su umeli da sačuvaju.

Ponovo je blistao udarni tandem Mega Vizure Jokić i Miljenović, prvi je uz 22 poena imao 13 skokova i četiri asistencije, a drugi je pored 16 poena upisao pet asistencija i po tri skoka i ukradene lopte. Pored njih dovjice dvocifren učinak su imali Kešelj koji je ubacio 12 i Čantekin sa 11 poena. U domaćem timu Mulalić je ubacio 19, Armsted 16, a Buker 13 poena.

Nakon ovog trijumfa srpski klub se izjednačio sa slovenačkim odnosno oba tima imaju skor od po pet pobeda i četiri poraza posle devet odigranih mečeva.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter