0
Evroliga

EVROLIGA: Zvezdin ‘dželat’ MVP, dvojica crveno-belih u petorci kola (VIDEO)

Objavljeno: 21.11.14 u 23:01

Srpski internacionalac Zoran Erceg fantastičnom partijom u duelu sa Crvenom zvezdom zaslužio je titulu MVP 6. kola Evrolige pošto je skupio čak 41 indeksni poen.

Čovek za koji je uz Aroja predvodio turski tim do trijumfa, spašivši svoju ekipu od poraza trojkom u poslednjoj sekundi drugog poluvremena, na svom kontu je imao 32 poena (3/4 za dva, 4/7 za tri, 14/14 sl.bac), sedam skokova, dve asistencije, a nad njim je napravljeno čak 10 prekršaja.

Pored njega u petorci kola našli su se i zvezdini visoki igrači Boban Marjanović sa 39 indeksnih poena (23p, 17sk) i Luka Mitrović koji je skupio 32 (30p, 4sk). Preostala dva mesta popunili su Tomas Ertel koji je u porazu Laboral Kuće od Neptunasa imao 36 indeksnih poena i Tejlor Ročesti koji je sa 32 predvodio Nižnji do trijumfa protiv Dinama na Sardiniji.

Najbolji strelac sa 32 poena je Erceg, najbolji skakač Marjanović sa 17 uhvaćenih lopti, a Markus Vilijams je sa 17 asistencija večeras oborio rekord Evrolige.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter