0
Košarka

NBA: Druga pobeda Lejkersa i pesma ‘pelikana’ (VIDEO)

Objavljeno: 19.11.14 u 08:30

U noći između utorka i srede odigrana su četiri meča u najjačoj ligi sveta, a u drugu pobedu ove sezone zabeležili su nekada moćni Los Anđeles Lejkersi.

„Jezerdžije“ su napravile pravo iznenađenje u gostima pošto su savladali favorizovanu Atlantu. Lejkersi su sjajno otvorili meč napravili 11 poena prednosti, a na poluvreme otišli sa „plus 15“. Atlanta se probudila u drugom poluvremenu, ali nije imala snage da preokrene rezultat, već samo da prepolovi prednost gostiju.

Najefikasniji u timu iz Los Anđelesa je bio, ko drugi no, Kobi Brajant koji je ubacio 28 poena uz šut za tri 3-7. Pratio ga je Buzer sa 20 poena, Hil sa 18 i Jang 17 poena. U timu Atlante briljirao je Milsap sa 29 koševa, Ti je ubacio 23, a bivši košarkaš Crvene zvezde Pero Antić četiri ponea.

Nju Orleans je u gostima bio bolji od Sakramenta 106:100, uz sjajnu partiju Dejvisa sa 28 poena i Andersona sa 22. Kod „kraljeva“ najefikasniji je bio Kazns sa 24 koša, što je bilo nedovoljno za trijumf na ove sezone sjajnim Nju Orleansom.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk straniciHotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter