0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA NAJGLEDANIJA U EVROLIGI: PAO i Makabi zajedno imaju manju posetu!

Objavljeno: 18.11.14 u 12:40

Crvena zvezda Telekom je najgledaniji tim u Evropi posle pet odigranih kola, jer je na tri meča odigrana u Beogradskoj Areni crveno-bele gledalo 51.386 gledalaca, prosečno po meču – 17.129. Ali, tu nije kraj sa rekordima…

Četa Dejana Radonjića drži prva tri mesta i po pojedinačnoj gledanosti. Duel sa Olimpijakosom pratilo je 18.732 ljudi i nalazi se na prvom mestu, drugi je meč protiv Galatasaraja 16.834, a na trećoj poziciji je meč sa Valensijom -15.820.

Iza Zvezde nalazi se grčki Panatinaikos sa 33.000 navijača, na trećoj poziciji je Makabi sa malo više od 15 hiljada pristalica, dok je četvrti Fenerbahče sa nešto manje od 15 hiljada u tri duela pred svojim navijačima.

Zvezda naredni meč igra u petak u Istanbulu protiv Galatasaraja, koga je savladala na otvaranju nove sezone. U slučaju pobede, Zvezda će sa četiri trijumfa praktično obezbediti plasman u Top 16 fazu najelitnijeg klupskog takmičenja.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter