0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

VUJOŠEVIĆ: Igrači Levskog su nas zaštitili

Objavljeno: 16.11.14 u 09:32

Šef stručnog štaba Partizana, Duško Vujošević, rekao je da su se košarkaši Levskog iz Sofije poneli kao pravi domaćini i da su zaštitili ekspediciju crno-belih pri prekidu meča ABA lige kod ulaska navijača bugarskog tima na parket.

Kao što je poznato, do prekida je došlo već u prvoj četvrtini pošto su fanovi Levskog odlučili da preko terena pokušaju da dopru do navijača Partizana kako bi se sa njima razračunali.

– Moram da naglasim da su se igrači Levskog i trener Papazov tokom incidenta ponašali krajnje prijateljski i sportski. Oni su čak ušli i u sukob sa svojim navijačima da bi zaštitili pre svega igrače Partizana, a i navijače. To ne smemo da zaboravimo kada oni budu dolazili u Beograd – rekao je Vujošević.

Trener Partizana uveren je da obezbeđenje u hali nije bilo na visini zadatka:

– Bila je odlična atmosfera na početku utakmice, ispunjena dvorana. Mislim da je klub Levski pogrešio jer u prisustvu toliko velikog broja navijača, a bilo je i dosta fudbalskih navijača, obezbeđenje nije bilo srazmerno – prokomenatarisao je Vujošević.

Partizan je pobedio Levski rezultatom 98:66, a meč je posle incidenta nastavljen bez prisustva publike.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter