0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ABA: Partizan, posle tuče na tribinama, ponizio Levski!

Objavljeno: 15.11.14 u 20:28

Tuča na tribinama i utrčavanje navijača Levskog na parket nisu poremetili Partizan koji je u 8. kolu ABA lige do nogu potukao bugarskog šampiona rezultatom 98:66 (21:14, 19:16, 28:23, 30:13).

Meč je obeležio prekid koji su izazvale pristalice Levskog, posle kog je policija bila primorana da izbaci huligane iz hale. Ipak, nešto duža pauza od predviđene između dve četvrtine nije poremetila Partizan, koji je Bugarima očitao lekciju iz košarke. Četa Duška Vujoševića je dokazala da se nalazi u sve boljoj formi o čemu govori i pobeda od 32 poena razlike.

Crno-beli su slavili u svim deonicama, ali je pečat stavila sjajna poslednja četvrtina koju su crno-beli rešili u svoju korist 30:13. U timu Partizana su briljirali Milutinov sa 21 poenom i Gagić sa 20, dok je Murić ubacio 13 koševa. Kod domaćina jedini raspoložen je bio Ivanov sa 20 poena.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter