1
Evroliga

SEĆANJE: Na današnji dan pre tri godine Partizan je igrao ovako… (VIDEO)

Objavljeno: 10.11.14 u 18:56

Košarkaški klub Partizan ima dosta problema na početku ove sezone, ne pamti se ovako loš strat srpskog šampiona, ali svi kojima je crno-bela boja na srcu se nadaju da Vujoševićeva četa polako izlazi iz krize i da su pred njima bolji dani.

Grobari su uz njih, pravim navijačima ne treba poziv i nisu tu samo kada se pobeđuje i dolaze atraktivni rivali. Na današnji dan, pre tri godine, Partizan je izvojevao jednu veliku pobedu u Evroligi, pao je Real Madrid. Pa da se podsetimo kako je to bilo i kako su prašili Peković, Raduljica, Katić, Mačvan, Lučić, Kecman, Čakarević, Milosavljević, Anđušić, Lou, Božić, Jaramaz.

Ovo je jedna u nizu velikih pobeda nad evropskim velikanima u društvu kojem je Partizan pripadao i pripada i dalje, bez obzira na sve.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. narode moj počinjemo kao cigani kad im neide onda bari itd manite se prošlosti šta je bilo bilo jeokrenimo se budućnosti kluba i da se rastera ta bagra iz sportskog društva ti menadžeri su zlo klubovima a i kvazi navijači koji samo muzu klub

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter