0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

Dangubić: Olimpijakos ne dolazi na druženje

Objavljeno: 05.11.14 u 17:05

Krilni košarkaš Crvene zvezde Nemanja Dangubić kaže da će meč sa Olimpijakosom biti spektakl pred prepunom Arenom, ali da su igrači fokusirani isključivo na teren.

Foto: STARSPORT
Foto: STARSPORT

– Lepo je igrati u predivnoj atmosferi za koju ne sumnjam da će stvoriti navijači, ali nama je najbitnije šta se dešava na terenu. Igrači Olimpijakosa ne dolaze u nameri da se družimo i daće sve od sebe da dođu do pobede – rekao je Dangubić za zvanični sajt.

Grčka ekipa je neporažena u evroligi, posle tri kola.

– Prethodnih dana smo naporno radili i iskoristili vreme da se dobro pripremimo za njih, jer je reč o veoma kvalitetnoj ekipi koja je upisala sve tri pobede, a od toga dve na gostujućem terenu –  dodao je 21-godišnji košarkaš.

Zvezda je dobar test imala u derbiju ABA lige, kada je u drugom poluvremenu slomila otpor Budućnosti.

– Drugo poluvreme protiv Budućnosti bilo je vrlo kvalitetno, ali prvo ne sme da se ponovi. Ukoliko ponovimo igru u odbrani iz drugog dela te utakmice imamo velike šanse.

Znaju Beograđani od koga preti najveća – od prve zvezde Pirejaca Vasilisa Spanulisa.

– Imaju jednog od najkvalitetnijih igrača u Evropi – Spanulisa. Ako mu se dopusti, on je u stanju da ubaci i 50 poena i pred nama je težak zadatak da zaustavimo njega, ali i ostale igrače Olimpijakosa koji su izuzetno kvalitetni –  zaključio je Dangubić.

Utakmica pred punom Kombank arenom igra se u petak od 19 sati.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter