Srpski reprezentativac Miloš Teodosić posetio je muzej bivšeg reprezentativca Jugoslavije i Hrvatske, “Dražena Petrovića”.

Milos-Teodosic-Srbija-fiba-com

Zanimljivo, tom prilikom se Teodosić susreo sa majkom nesrećno nastradalog košarkaša koja je imala šta da mu kaže. I to sve u superlativima:


– Ti si onaj u čijoj igri može da se uživa, čija košarka ima nešto umetničko – kazala Biserka Petrović, majka jednog od najboljih evropskih igrača ikada.

Sam Teodosić je, kako prenosi Večernji list, bio oduševljen boraveći u muzeju u Zagrebu koji je obišao zajedno sa saigračima iz moskovskog CSKA pred Evroligaški obračun sa Cedevitom.

– Mislio sam da gotovo sve znam o Draženu, ali sam saznao dosta toga novog. Ne verujem da će se u današnjoj košarci u nekoj ozbiljnoj utakmici dogoditi da neko postigne 62 poena kao Dražen u dresu Reala. Sviđalo mi se i to što je studirao pravo, a danas je to postalo gotovo nezamislivo da vrhunski sport i studiranje idu zajedno. Dražen je za mene najbolji igrač s ovih prostora i ostaje velika žal što nije mogao do kraja da pokaže umeće. Siguran sam da je poživeo da bi bio najtrofejniji igrač sa sa ejks Ju podneblja – poručio je Teodosić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.