0
Košarka

TIMBERVULVSI ODAHNULI: Riki Rubio obnovio ugovor

Objavljeno: 01.11.14 u 09:43

Nekadašnji 5. pik s drafta 2009. godine, startni plejmejker Minesote Timbervulvs, Riki Rubio, produžio je ugovor sa ovim klubom iz Mineapolisa.

Ricky+Rubio

Navijači Minesote konačno mogu da odahnu. Klub u kojem sa uspehom nastupa nekadašnji centar beogradskog Partizana, Nikola Peković, obezbedio je sebi ostanak španskog internacionalca u naredne četiri sezone.

Fanovi ove franšize su tokom leta strepeli, da bi posle odlaska Kevina Lava u Klivlend, mogli da ostanu i bez Rubija. Ove priče su imale dodatnih osnova u činjenici da je agent ovog igrača tražio maksimalnu dozvoljenu platu za svog klijenta.

U jednom trenutku delovalo je da je razlaz neminovnost, ali je Rubio prihvatio četvorogodišnji ugovor koji će mu doneti zaradu od 55 miliona dolara.

Tokom poršle sezone Španac je prosečno beležio po 9,5 poena uz 8,6 asistencija i 2,3 ukradene lopte po meču. Minesota se ovim ugovorm odlučila da Rubio postane novi franšizni igrač kluba.

 


hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter