4
Evroliga

Foto: STARSPORT

DELIJE VREĐALE LUČIĆA, A ON IH POHVALIO: Zvezdu nosi publika, to su vatreni navijači!

Objavljeno: 30.10.14 u 22:28

Košarkaš Valensije Vladimir Lučić rekao je da je njegov tim odigrao veoma loše. Valensija je gubila i 25 poena razlike u Areni, a na kraju je sa 76:63 zabeležila treći poraz u grupi D. O vređanju Delija Lučić nije rekao ni reč, čaj ih je pohvalio…

Foto: STARSPORT
Foto: STARSPORT

– Cela ekipa je odigrala veoma loše. Zvezdu nosi publika i posle njihovog lakog poena, trojke, zakucavanja, moraš hrabro da odigraš ili oni odu na dvocifrenu razliku i tu gubiš utakmicu. Mi nismo uspeli da odgovorimo na to – rekao je Lučić.

Lučić je i pored problema sa povredom odigrao 20-ak minuta. Na rezultat nije značajnije uticao, budući da je postigao je samo jedan poen.

– Drago mi je što sam došao u Beograd i što sam posle dužeg vremena igrao pred vatrenim navijačima, jer je tamo malo drugačije – rekao je nekadašnji kapiten Partizana.

Valensija će u narednom kolu Evrolige igrati protiv Laboral Kuče, a Zvezda sa Olimpijakosom.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

4 Komentara

  1. Gospodin covek,nijednom nije pomenuo ove primitivce iz zeleznika sto tresu koseve kad protivnik izvodi slobodna bacanja.Bravo Luco crno-bela legendo.GOSPODA UVEK BILI ZA ONE IZ MATEJE KEZMANA!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter