0
Košarka

NE ŽELI DA MENJA KRALJA: Luol Deng: Nisam ja zamena za Lebrona

Objavljeno: 04.10.14 u 08:32

Rođeni Sudanac i bivši dvostruki Ol-star, Luol Deng, izjavio je da nije došao u ekipu Majami Hita kako bi pokušao da zameni Lebrona Džejmsa.

Luol-Deng-Majami

Kao što je poznato, bivši igrač Čikago Bulsa i Klivlend Kavalirsa, tokom ovog leta je kao slobodan agent potpisao ugovor sa ekipom aktuelnih vicešampiona NBA lige, Majami Hita.

Deng koji je prošlu sezonu proveo u Kavalirsima, je stigao u Majami nakon što je Lebron Džejms objavio da se vraća u Klivlend.

– Ja nikada nisam rekao: „Znate šta, Lebron je otišao, dajte da ja budem njegova zamena“. Takva misao nikada mi nije bila ni na kraju pameti. Mislio sam na ljude koji su u ovoj organizaciji i na ono što je najbolje za mene u tom trenutku – kazao je Deng.

Ovaj momak koji je prošle sezone beležio po 14,3 poena uz 5,1 skokova je i dodao:

„Došao sam ovde, ali čak i da sam završio u nekom drugom klubu, bio bih fokusiran da odigram najbolje što mogu u tom trenutku i da pomognem toj ekipi. Neću pokušavati da budem nečija zamena. Neću pokušavati da budem neko drugi. Jednostavno: moram da budem najbolji Luol Deng koji mogu da budem – kazao je ovaj momak s britanskim pasošem.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter