0
Košarka

FOTO: STARSPORT

MALJKOVIĆEVA ISKRENA: Izvinjavam se Srbiji, igrali smo ružno!

Objavljeno: 04.10.14 u 18:39

Izabranice selektorke Marine Maljković poražene su od selekcije Kine (85:69) u borbi za plasman od 5. do 8. mesta, na svetskom prvenstvu u Istanbulu.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

– Rekla sam posle meča sa Turskom da će danas da bude veoma teško. Mi iz tog filma nismo izašli, što se dobro videlo na ovoj utakmici sa Kineskinjama. Nema spremanja za ovakve susrete, jednostavno potrebno je iskustvo, koje ove mlade igračice uglavnom nemaju. Pokušale su pozitivno da uđu u ovu utakmicu, ali videlo se, nisu mogle da prevaziđu utisak od prošle noći. Čestitam Kini, to je sjajan tim, impresionirana sam kako smo ih pobedile u grupi. Pobediti mladu ekipu najmnogoljudnije zemlje na svetu, koju vodi sjajni strani stručnjak je nešto fantastično. Oni su deo velikog i ambicioznog projekta. Realno, danas smo igrali ružno, istinski loše. Izvinjavam se Srbiji zbog toga – istakla je Marina Maljković, selektorka reprezentacije Srbije.

Srpkinje sutra od 13.00 časova igraju sa Francuskom, u borbi za sedmo mesto.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter