0
Evrokup

FOTO: Evrokup

EVROKUP ŽREB: Partizan u grupi ‘smrti’ (FOTO)

Objavljeno: 29.09.14 u 12:50

Košarkaši Partizana nisu imali sreće u žrebu tokom izvlačenja grupa za regularni deo sezone Evrokupa.

Evrokup

Šampion Srbije igraće u „Istoćnoj konferenciji“ grupe E zajedno sa Lijetuvos Ritasom, Banvitom, Volgogradom, Hapoelom i Asesoftom iz Ploeš

tija. Fortuna nije bila na strani čete Duška Vujoševića, koja će morati dobro da se pomuči kako bi izborila plasman u Last 32.

Rivali crno-belih su dobro poznati našoj košarkaškoj javnosti. Liteuvos Ritas je drugi po jačini litvanski klub, koji je godinama bio učesnik Evrolige. Banvit je prerastao u turskog velikana na kome „zube često polome“ Anadolu Efes, Fenerbahče i Galatasaraj. Volgograd je nepoznanica, ali zna se koliko ruski klubovi ulažu u košarku. Hapoel je ove sezone igrao kvalifikacije za Evroligu i poražen je u polufinalu od moćnog Uniksa, dok je sa Asesoftom iz Rumunije, Partizan igrao prijateljski meč ovog leta i doživeo je težak poraz. Iz grupe E četiri tima će izboriti plasman u Last 32 fazu Evrokupa.

Evo i grafički prikaz preostalih grupa:

Istok:

FOTO: Evrokup
FOTO: Evrokup

Zapad:

FOTO: Evrokup
FOTO: Evrokup

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter