0
Košarka

FOTO: KKCZ

DUDA IVKOVIĆ: Zvezda ima izuzetno dobru ekipu

Objavljeno: 28.09.14 u 17:56

Proslavljeni trener Dušan Duda Ivković imao je prilike da na delu vidi Crvenu zvezdu na Glorija kupu u Istanbulu, a njegov Anadolu Efes je ubedljivo trijumfovao nad beogradskom ekipom. Turci su slavili  76:59, što je po Ivkovićevim rečima bio najbolji meč njegovog tima na turniru. Međutim, smatra da crveno-beli imaju jako dobar tim.

FOTO: KKCZ
FOTO: KKCZ

– Protiv Crvene zvezde smo odigrali najbolji meč na turniru. Naša odbrana je bila na nivou koji želimo – rekao je Ivković i nasatvio:

– Crvena zvezda ima izuzetno dobru ekipu, ali smo ih spustili na samo 59 poena. Tokom cele utakmice je naša odbrana bila dobra, što je veoma važno. Imali smo kontrolu tokom cele utakmice, a završili smo i sa 24 asistencije što je veoma dobro“, rekao je nekadašnji selektor Srbije.

To je Zvezdi ujedno bila i poslednja provera pred start sezone. Već u petak crveno-beli otvaraju ABA ligu duelom sa Levskim.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter