7
Košarka

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA OSTAJE BEZ PRVOG ČOVEKA: Čoviću se sprema smena?

Objavljeno: 02.09.14 u 22:50

Prema tvrdnjama srpskog sportskog novinara Dejana Anđusa alfa i omega Košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović uskoro bi mogao da bude „oteran“ sa Malog Kalemegdana.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

– Čoviću se sprema smena. Niko od novinara se nije setio da pita zbog čega je iz kluba otišao Andrej Vučić. Niko ne pita koliko je klub dužan igračima, Katiću, Blažiču, Simonoviću, Radenoviću… a u pitanju su stotine hiljada evra. Čović će na kraju da bude uhapšen, rekao je između ostalog u najavi svoje emisije Anđus.

Da li se radi o ličnom animozitetu prema Čoviću, zbog poznatog fizičkog obračuna njih dvojice (Anđus tvrdi da je napadnut, a Čović da je on žrtva), ili novinar ima insajderske informacije verovatno će biti poznato vrlo brzo.

Da klub sa Malog Kalemegdana ima finansijske probleme nije tajna i poznato je da je prilično skresan budžet, a prema Čovićevim rečima cilj je da za sezonu – dve okosnicu tima čine igrači iz omladinskog pogona.

Poznato je takođe da Dejan Anđus sebi pripisuje znatan deo zasluga za titulu FK Crvena zvezda pošto je prema njegovim rečima na njegovu preporuku doveden Slaviša Stojanović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

7 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter