0
Košarka

Di Rouz ponovo leti (VIDEO)

Objavljeno: 31.08.14 u 09:11

Reprezentativac SAD i bivši MVP NBA lige, Derik Rouz, vraća se od dve vezane teške uzastopne povrede oba kolena, ligamenata i meniskusa, zbog koje je pauzirao, bezmalo, dve cele godine.

Derik-Rouz-SAD-funsided-com

Ipak, selektor SAD Majk Križevski u nacionalni tim pozvao je plejmejkera Čikago Bulsa kako bi se on što više spremio za predstojeću NBA sezonu. Ovaj 191 centimetar visoki moamk kazao je da su povrede za njega prošlost, a da je to tako potvrdio je već u prvom meču grupne faze Mundobasketa.

Naime, Amerikanci su pregazili Finsku kao plitak potok pobedom rezultatom 114:55, a Di Rouz je na parketu proveo čak 23 minuta. Za to vreme uspeo je da sakupi 12 poena i 3 asistencije, a dva od 12 poena stigla su nakon fenomenalnog „signature“ zakucavanja.

U prvom poluvremenu, Rouz je najpre krosoverom „polomio kičmu“ čuvaru, a nakon toga je „ekplodirao“ u karakterističnom stilu. Uživajte…

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter