0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Šta mislite, ko najviše nedostaje popularnom Đenki?

Objavljeno: 26.08.14 u 14:01

Košarkaš Crvene zvezde Čarls Dženkins rekao je danas da će mu nedostajati donedavni saigrač Demarkus Nelson, ali da će ekipa biti podjednako jaka i bez njega.  

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Nedostajaće mi Nelson, ali takav je posao… On je neko koga nisam poznavao kada sam došao u Srbiju, ali sada se čujemo svaki dan, baš smo bliski. Postali smo veliki prijatelji, on sada nosi zeleni dres, a ja crveno-beli“, rekao je Dženkins novinarima na Zlatiboru, a prenosi Beta.

Pored Dženkinsa, od američkih košarkaša će u Zvezdi naredne sezone igrati plejmejker Markus Vilijams, koji će biti prava zamena za Nelsona.

“Pomoći ću mu ako bude bilo potrebno, ali on ima mnogo evropskog iskustva i mislim da neće imati problema. Za sada mu nije bila potrebna pomoć, ali tu sam ako zatreba. Ne znam mnogo o Cirbesu, a Dangubića dobro poznajem, znam sve o njemu, mnogo puta smo igrali prošle sezone, kao i Vilijamsa, protiv kog sam igrao dva puta“, istakao je Dženkins.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter