1
Košarka

FOTO: kkcrvenazvezda.rs

Novajlija Zvezde otkrio: Nelson mi je rekao da su Delije najbolje na svetu!

Objavljeno: 20.08.14 u 15:30

Novi plejmejker Crvene zvezde Markus Vilijams izjavio je da mu je Demarkus Nelson o crveno-belima.  

FOTO: kkcrvenazvezda.rs
FOTO: kkcrvenazvezda.rs

Veoma sam uzbuđen zbog dolaska u Crvenu zvezdu. Čuo sam zaista mnogo lepih stvari o klubu i jedva čekam da se priključim ekipi, počnem da treniram sa timom i upoznam nove saigrače“, izjavio je Vilijams, koji će se sledeće nedelje priključiti ekipi na Zlatiboru.

“Mislim da je Crvena zvezda bila sjajna opcija za mene. Znam da Zvezda ove godine ima mlad, ali veoma talentovan tim. Moja želja je da im pomognem svojim iskustvom koliko god mogu da zajednički pobeđujemo i da protiv svakog rivala, bez obzira na takmičenje, budemo konkurentni. Znam da je klub željan pobeda kao i navijači koji mnogo vole košarku i poseduju veliku strast prema klubu“, dodao je Vilijams u intervjuu za zvanični sajt kluba.

Uticaj na Vilijamsov prelazak u Zvezdu imao je i Demarkus Nelson koji je posle dve godine napustio klub i pojačao grčki PAO.

“Bio sam u kontaktu sa Nelsonom, koji mi je rekao sve najbolje o klubu. Posebno je hvalio Beograd, za koji je rekao da je mnogo lep grad i izvanredan za život. Takođe, spomenuo je i da Zvezda ima najbolje navijače, da takvu podršku sa tribina nije imao prilike da oseti nigde drugde i da ću sigurno uživati igrajući u takvoj atmosferi“, istakao je Vilijams koji se dobro seća prošlogodišnjih gostovanja u Areni sa Lokomotivom iz Kubanja.

“Sećam se da je bilo vrlo bučno. Zaista neverovatan ambijent za igranje košarke. Moram da priznam da sam bio oduševljen. Navijači su aktivno učestvovali u utakmici od prvog do poslednjeg minuta meča dajući neverovatnu podršku timu. To se jednostavno ne zaboravlja. Jedva čekam naš ponovni susret. Mogu da im poručim da ću davati sve od sebe i da ću se sa ostatkom tima truditi da zabeležimo što je moguće više pobeda naredne sezone“, zaključio je Vilijams. 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter