0
Košarka

Otišao sa Malog Kalemegdana, a i dalje pomaže klubu

Objavljeno: 15.08.14 u 21:10

Markus Vilijams je od danas i zvanično novi košarkaš Crvene zvezde pošto je putem faksa stigao njegov potpis na jednogodišnji ugovor sa klubom sa Malog Kalemegdana o čemu je javnost već upoznata, ali malo je poznato ko je odigrao važnu ulogu u ubeđivanju američkog plejmejkera da pojača redove srpskog vicešampiona.

markus-vilijams

Naime, iako je ovog leta otišao iz Crvene zvezde odnosno potpisao je ugovor sa Panatinakosom dve godine provedene u crveno-belom dresu ostavile su pozitivan utisak i vezanost za klub kod Demarkusa Nelsona koji je odigrao važnu ulogu prilikom dovođenja bivšeg igrača Unikahe i Lokomotive iz Krasnodara.

S obzirom da Vilijams i Nelson sa istom menadžerskom agencijom prvi se raspitao kod drugog o utiscima koje nosi iz Beograda, a popularni Adrmiral je očigledno rekao samo pozitivne stvari što je značajno uticalo kod odluke koje je doneo 29-godišnji plej da prihvati ponudu Crvene zvezde.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Zanimljivo je da su i Vilijams i Nelson, kao i Čarls Dženkins, svojevremeno nosili dres Golden Stejta pa bi mogli da se našalimo da je došlo do svojevrsnog trejda – Nemanja Nedović za njih trojicu.

Takođe vredi spomenuti da se Nelson rastao sa crveno-belima na najkorektniji mogući način pošto mu je klub ostao dužan dve plate, ali je zauzvrat dao odrešene ruke Amerikancu odnosno Panatinaikos nije morao da plati obeštećenej za njega.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter